Nedelja, 23/10 - Fudbal, Italija, Serija A
23/10Atalanta vs Lacio1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/10/2022 13:07
Jedan od najzanimljivijih mečeva jedanaestog kola italijanske Serije A se igra u Bergamu gde će fudbaleri Atalante ugostiti Lacio. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Atalanta

Fudbaleri Atalante igraju sjajno na startu ovog šampionata, što nam najbolje pokazuje i trenutno drugo mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
Do sada je popularna "Boginja" odigrala deset mečeva u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu četa Đanpjera Gasperinija ostvarila sedam trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je Atalanta na svom terenu savladala Sasuolo, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Lacio

Generalno, i Lacio pruža dosta dobre partije ove sezone, međutim, ono što nikako ne valja je podatak da je prvi napadač ovog tima Ćiro Imobile doživeo tešku povredu i njega na terenu po prvim procenama neće biti do januara sledeće godine, što je svakako ogroman hendikep za Lacijale.
Trenutno se rimska ekipa nalazi na petom mestu na tabeli a u prošlom kolu su Sergej Milinković-Savić i drugari remizirali na svom terenu protiv Udinezea, u duelu koji je mimo svih očekivanja završen bez golova, iako su i jedna i druga ekipa u dosadašnjem toku šampionata pokazale raskošan napadački potencijal.

Naš predlog

Poznato je koliko Lacio igra slabije kada na terenu nije Ćiro Imobile i ovog puta najviše zbog toga i dajemo prednost Atalanti na ovom susretu i hrabro vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.