Subota, 22/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
22/10Milvol vs Vest Bromvič AlbionUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
21/10/2022 15:57
Domaćin je u odličnoj formi i mogao bi da veže i četvrtu pobedu. Meč protiv ekipe iz Birmingema igra se u subotu u 16 časova.
Milvol

\'\'Lavovi\'\' su u seriji od tri uzastopne pobede, slavili su protiv Midlzboroa i Votforda na svom terenu, a na strani su bili bolji od Bristol Sitija. To se moralo odraziti na tabelu, pa je Milvol trenutno na 8. mestu sa 23 boda, samo četiri manje imaju od iznenađujućeg lidera Kvins Park Rendžersa. Još jednom se potvrdila pretpostavaka da će ovogodišnje izdanje Čempionšipa biti mnogo neizvesnije od prošlogodišnjeg kada su se Fulam i Bornmut brzo izdvojili. Sada je razlika između prvoplasiranog tima i 19. Hala samo deset bodova. Milvol je u vanrednom kolu bio ubedljiv protiv Votforda na svom terenu, pobedili su \'\'Stršljenove\'\' sa 3:0, i to je drugi meč na dfomaćem terenu na kome nisu primili gol, a dali su ukupno pet.

Vest Bromvič Albion

Ekipa iz Birmingema nadala se da može uskočiti u gornji deo tabele, ali beleži jako promenjive igre i rezultate i trenutno je na 22. mestu, što je prva pozicija ispod crte. Svi alarmi su upaljeni, za ovaj tim bi bila prava katastrofa da ispedne u Ligu 1, pogotovo jer su pre par sezona igrali u Premijer ligi. U poslednjih deset kola samo su jednom pobedili, bilo je to prošlog vikenda kada su iznenadili Reding na strani, ali su već u vanrednom kolu doživeli novi poraz, ovog puta u Birmingemu gde je gostovao Bristol Siti i odneo sva tri boda. Pred odlazak u prestonicu na megdan odličnom Milvolu može da ih hrabri jedino činjenica da su na prethodnih pet gostovanja izgubili samo u Prestonu, tri puta igrali nerešeno i pobedili u Redingu.

Predlog

Milvol je na osam utakmica na domaćem terenu pobedio šest puta i na svakoj od tih šest pobeda davao je najmanje dva gola. Bez trijumfa su ostali u duelima sa Redingom i Kvins Parkom, što je sasvim dobar procenat uspešnosti. Očekujeo da \'\'Lavovi\'\' budu efikasni i protiv Vest Broma i postignu barem dva pogotka. Za predlog T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.