Subota, 22/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
22/10Borusija Menhengladbah vs Ajntraht FrankfurtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
21/10/2022 17:23
Borusija je ispala iz Kupa pa im je Budnesliga jedino preostalo takmičenje. U njemu u subotu u 18.30 dočekuje Ajntraht iz Frankfurta.
Menhengladbah

\'\'Ždrepci\'\' su podbacili u DFB kupu i ispali od člana Cvajte, ekipe Darmštata. Tim iz malenog gradića u pokrajini Henes slavio je sa 2:1, a sada ekipi iz Menhengladbaha predstoji još jedan dule sa timom iz Hesena, ali iz glavnog grada te pokrajine, Ajntrahtom iz Frankfurta. U dva prethodna kola Borusija je uzela četiri boda, u regionalnom derbiju pobedili su Keln sa čak 5:2, a prošle subote su remizirali sa Volfsburgom u gradu automobila 2:2. Veliki broj golova pada na utakmicama Borusije, njihovo opredeljenje je takvo da igraju na gol više, a to im omogućava odličan napad. Pred ovo kolo nalaze se na 6. mestu sa 16 bodova, sedam manje od vodećeg tima Union Berlina.

Ajntraht

U nevreme Ajntraht ide na gostovanje na Borusija park. Pre ovog meča igrali su u DFB kupu, slavili dosta lako u Štutgartu protiv Kikersa, a već kroz par dana igraju možda i presudan meč u nastojanju da ostanu u Ligi šampiona i na proleće, u Frankfurt stiže francuski Marsej. Upravo su na gostovanju na Velodromu ostvarili do sada jedinu pobedu u ovom takmičenju, koja je ujedno bila i njihova prva u istoriji. Ukoliko bi slavili protiv Olimpika o plasmanu u osminu finala odlučivali bi u direktnom duelu sa portugalskim Sportingom u Lisabonu. Što se Bundeslige tiče Ajntraht je na 5. mestu, sakupio je 17 bodova, a u prethodnom kolu odigrali su najbolji meč u dosadašnjem delu prvenstva i pobedili Bajer iz Leverjuzena sa 5:1. Ostaje pitanje hoće li Oliver Glasner poštedeti nekog prvotimca napora na ovom meču i odmoriti ga za utakmicu sa Olimpikom.

Predlog

Kada se sastaju Borusija i Ajntraht golova je uvek mnogo. Prošle sezone je u Menhengladbahu Ajntraht pobedio sa 3:2, ali je dve sezone ranije Borusija slavila sa 4:0. Najlogičnije je igrati na golove, a njih bi moralo da bude barem tri. Za 3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.