Nedelja, 23/10 - Fudbal, Švajcarska, Super League
23/10Cirih vs GrasshopperUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
21/10/2022 17:40
Još jedan gradski derbi Ciriha je pred nama. Onaj prehodni završen je bez pobednika. Utakmica na Lecigrndu, zajedničkom domu Ciriha i Grashopersa, počinje u nedelju u 16.30.
Cirih

Aktuelni šampion Švajcarske još uvek nema pobedu ove sezone u prvenstvu. Ništa bolje ne izgledaju ni u Ligi Evrope u kojoj predstavljaju ovu zemlju tako što beleže poraz za porazom. Međutim, u poslednje vreme primećujemo napredak kod ekipe Ciriha. Tačno je da nisu pobedili nikog, ali su u prethodna četiri meča i bez poraza. Prvo su protiv Grashopersa igrali 1:1, da bi onda tri uzastopna meča završili bez golova. Prvi remi nije im prijao, odgrali su ga protiv Vintertura na svom terenu, a novajlija im je najveći konkurent u bici za izbegavanje poslednjeg mesta, ali su zato naredna dva remija bila pun pogodak. Prvo su odoleli lideru Jang Bojsu, da bi u vanrednom kolu odigrali bez pogodaka i u Bazelu i pored činjenice da su veći deo meča odigrali sa igračem manje.

Grashopers

\'\'Skakavci\'\' su u padu forme i čini nam se da se tome ne vidi kraj. Grashopers je u pet prethodnih kola bez pobede, imaju dva remija i tri poraza, a u rethodnoj sedmici dva puta su poraženi. Prvo su izgubili u Vinterturu minimalnim rezultatom, da im u vanrednom kolu ne bi bila dobvoljna ni dva data gola da izbegnu poraz od Serveta na svom Lecigrundu. Izgubili su sa 3:2, mada su uspeli da stignu prednost rivala od dva gola, ne i da zadrže makar nerešen rezultat. U prvom okršaju sa Cirihom nisu slavili, kao ni u devet međusobnih duela pre tog. Očigledno je da im gradski rival ne odgovara, a eventualni poraz doveo bi \'\'Skakavce\'\' u situaciju da razmišljaju o opstanku.

Predlog

Cirih je ubedljivo poslednji na tabeli i ništa ne znači to što su prošle sezone nadmoćno osvojili titulu. Sreća po njih, ali i ostale timove iz donjeg dela tabele, je to što niko neće ispasti direktno ove sezone s obzirom da se liga širi za dve ekipe, pa će samo poslednjeplasirani tim igrati baraž protiv trećeg iz Čelendž lige. Na tri poslednje utakmice Ciriha nije pao ni gol, pa ne verujemo ni da će ih sada biti više od dva. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.