Nedelja, 23/10 - Fudbal, Austrija, Bundesliga
23/10LASK vs Austrija Beč1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
21/10/2022 18:00
U Lincu se sastaju domaći LASK i bečka Autrija, tim koji igra u Ligi konferencija. Utakmica austrijske Bundeslige na programu je u nedelju u 17 časova.
LASK

Početak sezone bio je odličan za ekipu LASK-a i oni su bili na vrhu tabele zajedno sa aktuelnim šampionom Salcburgom. U poslednje vreme igraju nešto slabije i već su napravili zaostatak od sedam bodova za \'\'Bikovima\'\', ali i pet za timom Šturma iz Graca. Bio je LASK odličan i prethodnih sezona, izuzimajući prethodnu, pa to da su u vrhu tabele nije ništa novo. Seriju od pet utakmica u Bundesligi bez pobede prekinuli su u prošlom kolu kada su slavili na gostovanju kod druge Austrije, one iz Klagenfurta, a posle toga su slavili i u Kupu, žrtva im je bio nižerazredni Florinsdorfer. Niz od tri utakmice bez pobede na svom terenu pokušaće da prekinu u meču sa Bečlijama.

Austrija Beč

\'\'Ljubičasti\'\' se bore da igraju u plej-ofu čime bi ostali u konkurenciji da se izbore za Evropu i naredne sezone. Ove su uspeli da se domognu grupne faze, pošto su kao trećeplasirani tim iz prethodne sezone igrali poslednje kolo kvalifikacija za LIgu Evrope. Nisu uspeli da eliminišu Fenerbahče, pa su za utehu dobili igranje u Ligi konferencija. Čini se da će takmičenje u Evropi završiti posle grupne faze s obzirom da posle četiri odigrana kola imaju samo jedan bod i trebalo bi da se desi čudo, odnosno da pobede u dve preostale utakmice, i da uz odgovarajuće ostale rezulatet zauzmu drugo mesto iza Viljareala koji je sigurno prvi. U Bundesligi su na 5. mestu, a u prethodnom kolu poraženi su u Beču od šampiona Salcburga sa 3:1.

Predlog

Ovo je drugi ovosezonski okršaj LASK-a i Austrije. U prvom, odigranom u Beču, rezulatat je letos bio 1:1. I pored činjenice da LASK nije u nekoj posebnoj formi, u ovom meču su favoriti, pogotovo jer Austrija već u četvrtak ima novi meč u Ligi konferencija koji je poslednja šansa da ostanu u trci. Za jedinicu se u kaldionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.