Ponedeljak, 24/10 - Fudbal, Italija, Serija B
24/10Askoli vs KaljariDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
22/10/2022 11:38
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč italijanske Serije B, a ovog puta je reč o susretu između Askolija i Kaljarija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Askoli

Askoli će učiniti sve da se ove sezone domogne plasmana u doigravanje, ali nije tajna da će to biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na osmoplasirani Kaljari, a poznato je da je to osmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirana ekipa na tabeli ostvarila trijumf na veoma teškom gostovanju kod Barija, a taj duel na stadionu "Sveti Nikola" je završen rezultatom 0:2.

Kaljari

Selidba Kaljarija u Seriju B je za mnoge ljubitelje italijanskog fudbala bila veliko iznenađenje, ali sigurno je da će popularni "Sardi" učiniti sve da se ekspresno vrate u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što će bez ikakve sumnje biti veoma težak zadatak.
U ovom trenutku se tim sa Sardinije nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Inače u prošlom kolu je Kaljari slavio na svom terenu protiv Breše a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Ukoliko želi da na kraju šampionata završi na mestu koje vodi u Seriju A, Kaljari ne sme da gubi na ovakvim gostovanjima, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.