Ponedeljak, 24/10 - Fudbal, Španija, La Liga
24/10Selta Vigo vs Hetafe1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/10/2022 11:46
Poslednji meč jedanaestog kola španske La Lige se igra u Vigu gde će fudbaleri Selte ugostiti Hetafe. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Selta

Sigurno je da smo od Selte očekivali dosta bolje partije u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Naime, domaćin ovog susreta se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli a ono što nikako nije dobro je da tim iz Viga u poslednje vreme igra jako loše, pošto je ova ekipa doživela tri vezana poraza od kojih je poslednji bio baš ubedljiv, na gostovanju kod Valjadolida, kada je mimo svih očekivanja domaći tim slavio sa više nego ubedljivih 4:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Selta ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Hetafe

U goste Selti ovog puta dolazi Hetafe koji se u ovom trenutku nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je tim iz predgrađa Madrida remizirao na svom terenu protiv Bilbaa, a taj meč je završen rezultatom 2:2, što se može smatrati i povoljnim ishodom pošto Bilbao igrao dosta dobro ove sezone.
Što se tiče partija na gostovanjima, do sada je klub iz predgrađa Madrida odigrao četiri susreta na strani i ostvario jedan trijumf, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno želeti da dođu do trijumfa na ovom duelu, i gotovo izvesno je da će nam ovaj meč u Vigu doneti dosta golova, ali pre toga vam savetujemo da probate sa jedinicom, pošto smo mišljenja da je zaista došlo vreme za jednu dobru igru Selte i pobedu na domaćem terenu.
Kladionica CircusBet jedinicu plaća sa kvotom 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.