Ponedeljak, 24/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
24/10Napredak vs VojvodinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
23/10/2022 14:44
Oba tima ulaze u međusobni meč posle poraza u zaostalim duelima sa večitim rivalima. Meč u Kruševcu na programu je u ponedeljak u 20 časova.
Napredak

\'\'Čarapani\'\'su baš slabo startovali čekali na su na prvu pobedu sve do 8. kola kada su u Kruševcu pobedili Mladost GAT. Uprava je imala sluha, videlo se da tim igra dobro i da je samo nedostatak sreće razlog slabog učinka pa se nije postavljalo pitanje poverenja treneru Draganu Đorđeviću. To im se vratilo, pa su u narednih pet kola pobedili četiri puta, a samo su izgubili od Crvene zvezde i to minimalnim rezultatom. U odloženoj utakmici Napredak je u četvrtak gostovao u Humskoj gde je još jednom pokazao koliko je nezgodan rival za Partizan. Ovog puta su izgubili, ali su opet primili samo jedan gol, a santimetri su ih delili od izjednačenja. Na svom stadionu pod Bagdalom pobedili su na prethodne četiri utakmice, a na poslednjih pet nisu primili ni gol.

Vojvodina

I Novosađani su igrali zaostali duel u četvrtak, njihov rival bila je Crvena zvezda na Karađorđu, a tim iz \'\'Srpske Atine\'\' još jednom je poražen. Držala se dobro Vojvodina sve do prvog primljenog gola, dobrih sat vremena igre, čak su i kod 0:0 pogodili stativu. Ipak, Zvezda im ne odgovara i upisan je novi poraz. Taj neuspeh bio je treći poraz u poslednja četiri meča, a u tom periodu osvojili su samo jedan bod. Sve se to odrazilo na tabelu, Vojvodina je trenutno tek na 6. mestu, pa će prevashodno biti posvećena obezbeđivanju plej-ofa, a tek onda mogu da razmišljaju od povratku u evropska takmičenja.

Predlog

Ove dve ekipe sastale su se u prvom kolu novog prvenstva. Tada je Vojvodina svlavila minimalnu pobedu na Karađorđu, ali je Napredka imao priliku da u sudijskoj nadoknadi poravna sa penala, međutim nisu bili uspešni. Na šest prethodnih međusobnih duela nije palo više od dva gola, pa ne bi trebalo ni sada. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.