Utorak, 25/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
25/10Salcburg vs ČelsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
24/10/2022 21:13
Pred dva poslednja kola Čelsi i Salcburg su na dva prva mesta, mogu li zajedno do nokaut faze?. Meč u gradu Mocartovog rođenja igra se u utorak u 18.45.
Salcburg

Sezona za Redbulovce nije kao neke prethodne, bar kada je austrijska Bundesliga u pitanju. Ranije su u ovo vreme već imali nedostižnu prednost za rivale u domaćem prvenstvu, a sada se često događa da gube bodove. Tako je bilo i u nedelju kada su na svom terenu igrali bez golova sa prvim pratiocem Šturmom iz Graca. Razlika između ova dva tima ostala je samo dva boda, što nam govori da bi smo napokon mogli da imamo neizvesno prvenstvo. U Ligi šampiona Salcburg još nema poraz. U prva četiri kola zabeležili su jednu pobedu i tri remija. Pobedili su samo Dinamo iz Zagreba, sa kojim su na Maksimiru podelili bodove pre dve sedmice, a igrali su 1:1 i sa Milanom u Salcburgu i Čelsijem u Londonu.

Čelsi

Katastrofalno su \'\'Plavci\'\' startovali u Ligi šampiona, a poraz u Zagrebu od Dinama na kraju je stajao posla trenera Tomasa Tuhela, stručnjaka koji je Čelsiju doneo titulu šampiona Evrope. Nema bolećivosti u profesionalnom fudbalu pa je na klupu tima sa Stamford Bridža stigao iskusni Grem Poter, dugogodišnji strateg Brajtona. Od tada je Čelsi \'\'proigrao\'\', nemaju nijedan poraz, ali su imali neke nepredviđene remije, poput poslednja dva sa Brentofdom na strani i Mančester junajtedom kod kuće. To ih je koštalo još većeg zaostatka za vodećim dvojcem Arsenal- Siti i čini nam se da su šampionske ambicije Čelsija ugašene pre \'\'Božićnog ludila\'\'. Ostaje im Liga šampiona, u njoj su strartovali užasno, u rpva dva kola poraz u Zagrebu i remi sa Salcburgom u Londonu, ali su onda dva puta \'\'počistili\'\' Milan, i na Stamford Bridžu i na San Siru i preuzeli prvo mesto u ovoj grupi sa sedam bodova. Još uvek nisu obezbedili plasman, ali čak i da ne osvoje ništa u Austriji imaće meč sa Dinamom za \'\'vađenje\'\' u poslednjem kolu.

Predlog

Možda bi, iz nekog ugla gledano, remi odgovarao i jednima i drugima, ali bi onda sa pažnjom morali da prate dešavanja u Maksimiru gde igraju Dinamo i Milan. Čelsi je u boljoj poziciji, u poslednjem kolu dočekuje Zagrepčane i ta pobeda trebalo bi da bude dovoljna za jedno od dva prva mesta. Za Salcburg nije tako, mada nemaju poraz, oni su još daleko od nokuat faze i ne bi smeli da izgube ovaj meč pošto kasnije putuju na San Siro. Naš predlog je igra na mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.