Utorak, 25/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
25/10Vikom Vonderers vs Cambridge United1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
24/10/2022 21:33
Vonderersi se polako penju ka gornjem delu tabele engleske Lige 1, mada su im oni na vrhu dosta odmakli. Meč protiv Kembriža igra se u vanrednom kolu u utorak od 20.45.
Vajkomb Vonderers

Domaći tim je uspeo prethodne sezone da u poslednji trenutak uhvati plej-of, ali mu to nije pomoglo da se domogne Čempionšipa. Zanimljivo je da je Vajkom godinu ranije proveo u drugoj ligi, prvi put u svojoj istoriji, tada su u finalu plej-ofa na Vembliju bili bolji od Oksford junajteda. Čempionšip je bio preveliki zalogaj za njih, pogotovo jer su do pre par sezona igrali u Ligi 2. Čini nam se da je Liga 1 prva takmičenje za Vajkom i novi plasman u plej.of bio bi puna kapa, pa šta god se u njemu desilo. Vonderersi su u seriji od tri pobede, dve su ostavrene minimalnim rezultatom, obe na strani protiv Oksforda i MK Donsa u subotu, a između njih se smestio trijumf nad Piterboroom na domaćem terenu od 3:1. Sada su 12. na tabeli, imaju 20 bodova, po 6 pobeda i poraza, uz samo dva remija.

Kembridž junajted

Gosti su slabije plasirani, a i nalaze se u jako lošoj formi. Tim iz poznatog univerzitetskog centra ima pet uzastopnih poraza u prvenstvu, a na poslednjih osam utakmica u LIgi 1 imaju čak sedam poraza i samo jednu pobedu. Nije ni čudo da su se na tabeli spustili do 18. mesta i već moraju da razmišljaju o begu iz opasne zone. Na sedam gostujućih mečeva, koliko su odigrali u ovom prvenstvu, samo su pobedili kod Morkamba, dok su jedan bod doneli sa gostovanja Čarltonu, ostalih pet puta su poraženi. U subotu su na svom terenu dočekali rivala iz donjeg dela tabele, ekipu Port Vejla, ali su poraženi minimalnim rezultatom. Teško je očekivati da te bodove, koje su sigurno planirali, mogu nadokanditi protiv Vajkomba.

Predlog

U prošloj sezoni Vajkomb je oba puta lako izašao na kraj sa Kembridžom. Na domaćem terenu Vonderersi su slavili sa 3:0, a bili su ubedljivi i kao gosti i slavili sa 4:1. I sada u meč ulaze u mnogo boljoj formi i trebalo bi da ovo bude jedan od fikseva dana. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.