Sreda, 26/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
26/10Flamengo vs Santos1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/10/2022 00:10
Brazilska Serija A polako ali sigurno ulazi u završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Santosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 02:45h.
Flamengo

Iako je čitavim tokom šampionata Flamengo pružao poprilično promenljive partije, u ovom trenutku se tim sa "Marakane" nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Internasional.
Na poslednja tri susreta Arturo Vidal i drugari su ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio na gostovanju kod Amerike Mineiro, kada je bilo 1:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Flamengo na šesnaest odigranih mečeva ostvario deset trijumfa, tri remija i tri poraza.

Santos

Što se tiče Santosa, dosta više smo očekivali od ovog tima, kome kako sada stvari stoje visi o koncu i plasman u Kopa Sudamerikanu pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Brazila nalazi na dvanaestom mestu na tabeli koje je ujedno poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu je inače dvanaestoplasriani tim na tabeli nakon dva vezana trijumfa doživeo poraz na svom stadionu i to od Korintijansa, pošto je taj duel između dva brazilska velikana završen pobedom gostiju od 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Flamengo i pored toga što su Santosu bodovi daleko potrebniji nastaviti sa sjajnom serijom rezultata i slaviti na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.