Sreda, 26/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
26/10Klub Briž vs PortoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
25/10/2022 12:34
Domaćin je obezbedio nokaut fazu, dok šampion Portugalije tek treba to da učini. Meč u Brižu igra se u sredu u 18.45.
Klub Briž

Nekako prvak Belgije ove sezone igra mnogo ubedljivije u Ligi šampiona nego u domaćoj Župiler ligi. Dok u grupi sa Atletikom, Leverkuzenom i Portom zauzimaju prvo mesto, dotle u domaćem prvenstvu dele treće mesto i zaostaju za Antverpom četiri, a za vodećim Genkom čak osam bodova. I prošle sezone su imali sličan zaostatak za Roojal Unionom ali su u plej.ofu uspeli da ih stignu i prestignu. Sada se fokusiraju na Plgu šampiona ali ne smeju da povećaju zaostatak za Genkom. U subotu su imali dva gola prednosti na gostovanju Rojal Unionu i igrača više, pa nisu uspeli da sačuvaju trijumf i osvojili su samo bod. U LŠ su imali dvomeč sa Atletikom iz Madrida i uzeli su četiri boda, a da pritom nisu primili gol protiv Simeoneove čete.

Porto

Nisu ni \'\'Zmajevi\'\' bili uspešni u domaćem prvenstvu u prošlom kolu. Igrali su veliki derbi protiv Benfike na svom Dragau, ali su poraženi golom u samom finišu meča. Sada je Benfika pobegla na šest bodova razlike, što je za portugalsku ligu solidna prednost. O tituli šampiona, tačnije o njenoj odbrani, razmišljaće kasnije, sada im je u fokusu Liga šampiona i pokušaj da se domognu osmine finala. Za to jedno upražnjeno mesto u ovoj grupi konkurent im je Atletiko iz Madrida koji ima dva boda manje, ali će se ove dve ekipe sastati u Portu u poslednjem kolu i sva je prilika da će taj meč odlučiti o drugom mestu, pošto je Klub Briž blizu osvajanja prvog. Porto je u dvomeču sa Leverkuzenom uzeo svih šest bodova, i to su mu jedini bodovi s obzirom da je u prva dva kola poražen u Madridu i od Klub Briža na svom terenu.

Predlog

Taj prvi meč između Porta i Klub Briža na Dragau bio je iznenađenje za sve one koji fudbal pasionirano prate. Belgijanci su ga dobili više nego ubedljivo, čak sa 4:0 i ne sumnjamo da je takav ishod srušio gomilu tiketa. Naravno, razlika u kvalitetu ove dve ekipe nije tolika, pitanje je da li uopšte postoji, ali se u tom meču sve poklopilo za Belgijance i oni su protsto razneli \'\'Zmajeve na njihovom terenu. Dosta golova očekujemo i sada, pogotovo jer Portu jedan bod ne znači ništa, pošto će u tom slučaju morati da pobede Atletiko. U slučaju pobede u Brižu u poslednjem kolu će im i bod biti dovoljan. Naš predlog je 3+ sa kvotom 1.87 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.