Sreda, 26/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
26/10Šefild Venzdej vs Bristol Rovers1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/10/2022 13:25
U vanrednom 16. kolu engleske Lige 1 sastaju se domaći Šefild Venzdej i Bristol Rovers. Utakmica na Hilsborou igra se u sredu u 20.45.
Šefild Venzdej

\'\'Sove\'\' igraju dobro, posle 15 odigranih kola nalaze se na 3. mestu i u konkurenciji su za direktan plasman u Čempionšip. To i jeste glavni cilj tima iz Šefilda, pošto se radi o bivšem premijerligašu koji je prethodne dve decenije proveo u nižim rangovima. Do ove subote su imali niz od četiri pobede u pet utakmica, pobedio ih je samo Plimut, ali su u subotu odigrali nerešeno sa ekipom Linkolna na strani. Na svom Hilsborou odigrali su sedam utakmica u Ligi 1, a poraženi su samo jednom i to od Barnslija. Ispred njih na tabeli su Ipsvič sa tri boda više, odnosno vodeći Plimut sa pet bodova prednosti. Nije to ništa što se ne može stići i prestići, ali nije toliko važno da na kraju budete prvi s obzirom da dve prvoplasirane ekipe prelaze direktno u viši rang.

Bristol Rovers

Roversli su nekako ušuškani u sredini tabele ali nemaju neku veliku bodovnu prednost u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja. To je samo sedam bodova, i posle samo par loših rezultata mogli bi da se nađu u problemu. Ipak, to ne bi trebalo da se dogodi pošto su u odličnoj formi, mnogo boljoj nego na početku sezone kada su ređali poraze i nalazili se na samom dnu tabele. U poslednjih pet kola nisu izgubili, pobedili su tri puta dok su na dva meča remizirali. Oktobar im se baš posrećio, a pre početka ovog meseca imali su niz od osam utakmice bez upisane pobede. Bristol Rovers je izuzetno efikasan tim, najefikasniji od svih ekipa plasiranih od 9. mesta pa na niže.

Predlog

Šefildske \'\'Sove\'\' žele u viši rang, za početak je to Čempionšip, a ne sumnjamo da im je u planu i povratak u elitu u dogledno vreme. Za Roverse, koji su drugi po kvalitetu tim iz Bristola, glavni cilj je opstanak u ovom rangu, a ako se ukaže prilika za nešto više, recimo plej-of, naravno da će pokuašti da dođu do njega. U prethodnoj sezoni u Šefildu je bio ubedljivih 6:2 za \'\'Sove\'\', dok je u Bristolu rezultat bio 1:1. To su bili jedini dueli između ova dva tima u ovom veku. Predlažemo pobedu domaćina, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.