Petak, 28/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
28/10Grojter Firt vs Arminija BilefeldDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/10/2022 17:09
Dve ekipe koje su prošle sezone igrale u Bundelsigi sada se nalaze na poslednja dva mesta u Cvajti. Prvi meč druge nemačke lige za 14. kolo igra se u petak u 18.30.
Grojter Firt

Samo su jedno leto igrali fudbaleri iz Firta u eliti i odmah su se vratili u Cvajtu. Iz sadašnje perspektive gledano izgleda da im nije ni trebala ta avantura ulaska u društvo najboljih i igranje sa tamošnjim \'\'alama\'\'. Povratak u Cvajtu pokazao se kao traumatičan, posle 13 odigranih kola nalaze se na poslednjem mestu, a pobedili su samo jednom uz sedam nerešenih rezultata. Tu jedinu pobedu ostvarili su protiv Paderborna, a nakon tog trijumfa napravili su niz od tri remija u nizu, kao i poraz u Hajdenhajmu u poslednjem kolu. Sada moraju da skupe sve snage i da do kraja prvog dela sezone osvoje što više bodova i ako je moguće pobegnu iz zone ispadanja. Ako ne, onda će imati dosta vremena tokom trajala Mundijala, kao i posle njega, sve do nastavka prvenstva, moraće da ojačaju tim da im se ne bi dogodilo da za dve godine potonu do treće lige.

Arminija

Ekipa iz Bilefelda je samo ispred Grojtera, a i oni su prethodne dve sezone igrali u Bundesligi. Učinak u aktuellnoj sezoni im je 3 pobede, 2 remija i čak 8 poraza, što je najviše pored ekipe Magdeburga. Arminija je imala četiri uzastopna poraza do subote kada je na svom terenu bila bolja od Sent Paulija. Slavili su u tom meču sa 2:0, a sve tri pobede ove sezone ostvarili su kao domaćini. Učinak na strani im je slab, poraženi su pet puta a samo su na dva meča ostali neporaženi, bilo je to Hajdenhajmu i Darmštatu, dakle na dva baš teška gostovanja. Nedavno su ispali iz kupa, bilo je to u drugom kolu kada su gostovali u Štutgartu i izgubili katastrofalno sa 6:0.

Predlog

Bodovi iz ovog duela vrede dvostruko pošto se radi o timova koji se nalaze na samom dnu tabele. Kada su prošle godine igrali u Bundesligi, a to su jedina dva njihova duela u eliti, oba puta je bilo nerešeno, 2:2 i 1:1. I sada bi moglo tako da se završi, a najrelanije je da oba tima daju barem po gol. Za igru gol-gol dobija se koeficijent 1.61 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.