Četvrtak, 27/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
27/10Union Berlin vs Sporting BragaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
26/10/2022 19:47
U četvrtak su na programu mečevi petog kola Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Union Berlina i Brage. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Union Berlin

Malo ko se nadao da će se fudbaleri Union Berlina u ovom trenutku nalaziti na senzacionalnom prvom mestu na tabeli nemačke Bundeslige uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Bajern.
Što se tiče Liga Evrope, do sada je tim iz prestonice Nemačke odigrao četiri meča i ostvario dva trijumfa i dva poraza, i u ovom trenutku se nalazi na trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na drugoplasiranu Bragu, koja mu između ostalog i dolazi u ovom kolu.
U prošlom kolu je lider na tabeli Bundeslige slavio na svom terenu protiv Malmea, kada je bilo 1:0.

Braga

Što se tiče Brage, nekako je godinama unazad za ovu ekipu rezervisano četvrto mesto u portugalskom šampionatu, a to je između ostalog bio slučaj i prošle sezone, što je ovom timu donelo učešće u Ligi Evrope.
U ovom trenutku se tim sa Kamenoloma nalazi na trećem mestu na tabeli Primeire, i posle duže vremena ovaj tim je na pravom putu da dođe do tog mesta na kraju sezone koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U Ligi Evrope se portugalski predstavnik trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli i drži sve u svojim rukama.

Naš predlog

Iako Union Berlin igra sjajno ove sezone, utisak je da Braga ipak ima dosta više iskustva kada su mečevi na evro sceni u pitanju, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.