Četvrtak, 27/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
27/10Ferencváros vs MonakoDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
26/10/2022 20:11
U četvrtak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva u okviru petog kola Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ferencvaroša i Monaka. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Ferencvaroš

Malo ko se nadao da će fudbaleri Ferencvaroša igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, a trenutno je takva situacija da se aktuelni šampion Mađarske nalazi na prvom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova, što je trenutno za tri boda više u odnosu na drugoplasirani Trabzon, ali i trećeplasirani Monako.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao jedan dosta dobar meč pred svojim navijačima i savladao Crvenu zvezdu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Do sada je Ferencvaroš ostvario tri trijumfa uz jedan poraz, što je rezultat koji zavređuje svaku pažnju.

Monako

Monako je pri samom žrebu svakako slovio za glavnog favorita u ovoj grupi za plasman na prvo mesto na tabeli i direktan plasman u osminu finala, međutim, na dva kola pre kraja klub iz Kneževine još uvek strepi da li će doći do plasmana u nokaut fazu.
Naime, u ovom trenutku se francuski predstavnik nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova, što je za tri manje od prvoplasiranog Ferencvaroša, ali i za tri više od četvrtoplasirane Crvene zvezde.
U prošlom kolu su izabranici Filipa Klemana doživeli težak poraz na gostovanju kod Trabzona, a taj duel je završen pobedom turskog tima od čak 4:0.

Naš predlog

Ferencvaroš igra sjajno na svom terenu u Ligi Evrope i mišljenja smo da lider na tabeli ove grupe neće doživeti poraz ni od Monaka koga je već uspeo da dobije u Kneževini, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.