Petak, 28/10 - Fudbal, Italija, Serija B
28/10Bari 1908 vs TernanaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
26/10/2022 23:56
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč italijanske Serije B, a ovoga puta je reč o duelu između Barija i Ternane. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Bari

Fudbaleri Barija imaju ogromne ambicije u ovogodišnjem izdanju Serije B, a u ovom trenutku se tim sa stadiona "Sveti Nikola" nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na Frozinone.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao deset mečeva u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala i ostvario pet trijumfa, tri remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Bari odigrao jedan loš meč na gostovanju kod lidera na tabeli Frozinonea, koji je završen rezultatom 1:0, pa je sigurno da je u ovom duelu protiv Ternane trijumf imperatim.

Ternana

Što se tiče Ternane, utisak je da je ova simpatična ekipa najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na Frozinone i Đenovu koje u ovom trenutku dele prvu poziciju.
Do sada je Ternana odigrala deset mečeva u Seriji B i ostvarila šest trijumfa, jedan remi i tri poraza, a u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli nažalost poražen na svom terenu od Đenove, pošto su taj duel "grifoni" rešili u svoju korist rezultatom 1:2.

Naš predlog

Bari igra nešto slabije u poslednje vreme, dok Ternana blista na strani pošto je ovaj tim na tri poslednja gostovanja ostvario isto toliko trijumfa i mišljenja smo da trećeplasirani tim na tabeli neće doživeti poraz ni na stadionu "Sveti Nikola" zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.