Nedelja, 30/10 - Fudbal, Italija, Serija A
30/10Lacio vs Salernitana1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
28/10/2022 10:53
Posle pobede u Ligi Evrope Lacio se vraća domaćim obavezama. Meč sa Salernitanom igra se u nedelju u 18 časova.
Lacio

Trijumf nad Mitjilandom bio je značajan za Rimljane utoliko što su obezbedili evropsko proleće. Od ishoda meča poslednjeg kola u četvrtak protiv Fejnorda u Roterdamu zavisiće u kom takmičenju. Što se tiče Serije A Lacio je na solidnom trećem mestu, zaostaje za vodećim Napolijem pet, a za aktuelnim šampionom Milanom dva boda. Niko nije nezadovoljan dosadašnjim učinkom jer je prevashodni cilj za Rimljane povratak u Ligu šampiona a za tako nešto moraju da budu među četiri najbolja tima na kraju sezone. U poslednjih šest kola Lacio nije poražen, a poslednji put je poklekao baš protiv Napolija na svom Olimpiku još početkom septembra.

Salernitana

Na volšeban način je tim iz Salerna uspeo da opstane u Seriji A prethodne sezone. Kada su ih već svi otpisali na ruku im je išao neuspeh Kaljarija, pa su na kraju u Seriju B morali momci sa Sardinije. Ekipa iz Kampanje ove sezone igra mnogo bolje, bar ako uzmemo u obzir prvu trećinu prvenstva. Trenutno su na 11. mestu sa 13 osvojenih bodova. Imaju 3 pobede i po 4 poraza i remija. U prethodna tri kola imaju dve pobede, obe na domaćem terenu, a ukupno su na strani do sada bez pobede na pet odigranih utakmica. Ipak, uspeli su na prva tri gostovanja da ostanu neporaženi, bilo je to u Udinama, Bolonji i Torinu protiv Juventusa.

Predlog

Lacio je vrlo lako izašao na kraj sa Salernitanom u prethodnoj sezoni. U oba duela Rimljani su slavili sa po 3:0 ali to ništa ne mora da znači pred ovaj duel. Verujemo da je tim iz prestonice favorit, ne sme da gubi bodove od ovakvih ekipa ako želi da zadrži korak sa vodećima, ali ne treba očekivati neki ubedljiv trijumf. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.