Subota, 29/10 - Fudbal, Španija, La Liga
29/10Valensija vs Barselona1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/10/2022 23:44
Jedan od najzanimljivijih mečeva aktuelnog kola La Lige se igra na \"Mestalji\" gde će fudbaleri Valensije ugostiti Barselonu. Duel između ova dva tima je zakazan za 21h.
Valensija

Već dugo ekipa Valensije ne može da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, a svakako da će to biti i ovog puta primarni cilj tima sa "Mestalje".
Zanimljivo da je pre početka šampionata novi trener ovog kluba postao Đenaro Gatuzo, što je dovelo do velikog negodovanja kod navijača nekadašnjeg finaliste Lige šampiona.
U ovom trenutku se inače popularni "slepi miševi" nalaze na devetom mestu na tabeli a u prošlom kolu je Valensija poražen na svom terenu od Majorke, kada je bilo 1:2.

Barselona

Katalonci su ponovo dobrano razočarali sve svoje navijače u Ligi šampiona, pošto su nakon poraza od Bajerna na “Kamp Nou” izgubljene sve šanse za plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
I ovog puta je tim iz Minhena demonstrirao silu i slavio na gostovanju kod ljutog rivala sa više nego ubedljivih 0:3.
Za utehu, Barselona je vezala dva trijumfa u La Ligi, ali i dalje ovaj klub ima tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real.
U prošlom kolu je bez većih problema na domaćem terenu savladan Atletik Bilbao, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Nakon eliminacije iz Lige šampiona, utisak je da Barsa ne sme sebi da dozvoli luksuz pa da ne pobedi ni na ovom gostovanju kod Valensije, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.