Subota, 29/10 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
29/10Klub Briž vs KV OstendeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/10/2022 23:50
U subotu je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Klub Briža i Ostendea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Klub Briž

Klub Briž je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, pošto je aktuelni šampion Belgije na dva kola pre kraja uspeo da obezbedi plasman u nokaut fazu.
Ipak, stvari ne idu kako su svi navijači priželjkivali u nacionalnom šampionatu, pošto se u ovom trenutku Klub Briž nalazi tek na trećem mestu na tabeli uz jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Genk, koji ruku na srce ima i meč više, pošto je sinoć bez većih problema na domaćem terenu savladan Mehelen.
Što se tiče Briža, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Sen Žiloa, kada je bilo 2:2.

Ostende

Što se tiče Ostendea, primarni cilj ovog tima biće opstanak u društvu najboljih, što po svemu sudeći neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Nakon serije loših rezultata, Ostende je u prošlom kolu odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv "fenjeraša" Varegema, a taj susret je završen rezultatom 2:1, što je četvrti trijumf u sezoni za četrnaestoplasirani tim na tabeli.

Naš predlog

Pitanje pobednika se ovde po našem mišljenju ne dovodi u pitanje, a mišljenja smo da nas pored sigurne pobede Klub Briža očekuje i dosta pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.