Nedelja, 30/10 - Fudbal, Španija, La Liga
30/10Real Sosijedad vs Real BetisUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/10/2022 12:20
Jedan od najzanimljivijih mečeva aktuelnog kola španske La Lige se igra na \"Anoeti\" gde će fudbaleri Sosijedada ugostiti Betis. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Sosijedad

Sosijead igra sjajno ove sezone što nam najbolje pokazuje trenutno četvrto mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što je davnašnji cilj tima sa “Anoete”.
U prošlom kolu su David Silva i drugari prekinuli jednu sjajnu seriju pobeda i to pomalo i neočekivano na gostovanju kod Valjadolida, pošto je na tom susretu domaći tim slavio rezultatom 1:0.
U međuvremenu je ovaj tim slavio u Ligi Evrope protiv Omonije čime je zadržan maksimalni učinak, pa ćemo ovaj tim gledati u nokaut fazi drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.

Betis

I Betis poput Sosijedada igra u Ligi Evrope, a treba napomenuti da su i Andalužani obezbedili plasman u nokaut fazu, što je svakako bio primarni cilj za ovaj deo sezone.
Sa druge strane, Betis je u prošlom kolu poražen na domaćem terenu od Atletiko Madrida, pa su Andalužani pali na petu poziciju na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na Sosijedad, kod koga gostuju u ovom kolu.
Što se tiče partija na gostovanjima do sada su izabranici trenera Pelegrinija odigrali pet mečeva i ostvarili jedan trijumf, dva remija i dva poraza.

Naš predlog

Utisak je da nas očekuje jedan veoma interesantan meč u kome je jako teško prognozirati pobednika susreta, ali se golovi ne bi smeli dovesti u pitanje zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.