Nedelja, 30/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
30/10Lorijen vs Nica1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/10/2022 12:32
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva a jedan od njih je svakako i duel između Lorijena i Nice. Meč između ove dve ekipe je na programu u 17:05h.
Lorijen

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da je Lorijen najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Lans, koji je između ostalog sinoć u petak slavio na svom terenu protiv Tuluza, kada je bilo 3:0.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Troje kada je bilo 2:2.
Sjajno Lorijen igra na domaćem terenu pošto je ova ekipa na pet susreta ostvarila četiri trijumfa uz samo jedan remi.

Nica

Tim sa Azurne obale je imao u četvrtak obaveze u Ligi konferencija gde je ova ekipa došla do trijumfa na svom stadionu protiv Partizana, a taj duel je završen rezultatom 2:1, čime je francuski predstavnik napravio još jedan korak ka plasmanu u nokaut fazu, što je svakako primarni cilj za ovaj deo šampionata.
Što se tiče francuske Lige 1 u ovom trenutku se tim sa Azurne obale nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Nica remizirala na gostovanju kod Nanta a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Lorijen nastaviti sa sjajnim partijama na domaćem stadionu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.