Nedelja, 30/10 - Fudbal, Rumunija, Liga I
30/10Mioveni vs FC HermanstadtDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
30/10/2022 09:43
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Miovenija i Hermanštada. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Mioveni

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo fudbalere Miovenija naredne sezone gledati u drugoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova što je zaista premalo, s obzirom da prva sledeća ekipa na tabeli ima čak šest bodova viška.
U prošlom kolu je "fenjeraš" ruku na srce odigrao jedan solidan meč na svom terenu i uspeo da remizira protiv Botošanija, a taj duel je završen bez golova, što je bio peti remi Miovenija u ovogodišnjem izdanju rumunskog šampionata.

Hermanštad

Što se tiče Hermanštada, svakako je utisak da svi navijači imaju dosta razloga za zadovoljstvo, s obzirom da se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva povratnik u društvo najboljih je zabeležio jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli koji ruku na srce u poslednje vreme pruža nešto slabije partije, remizirao na gostovanju kod Krajove, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mioveni će učiniti sve da upiše svoj drugi trijumf u sezoni, dok Hermanštad želi da slavi posle četiri meča bez pobede, a sve to nam nekako obećava golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila sjajnu kvotu 2.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.