Nedelja, 30/10 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
30/10Vitorija Gimarais vs Famalicão1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/10/2022 09:49
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gimaraiša i Famalikaa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21:15h.
Gimaraiš

Generalno, Gimaraiš igra dosta dobar fudbal ove sezone, a to nam najbolje pokazuje i trenutno šesto mesto na tabeli.
Na poslednjih pet susreta ova simpatična ekipa ne zna za poraz pošto je u tom periodu šestoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Gimaraiš odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Boaviste u jednom fenomenalnom duelu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju domaći tim slavio rezultatom 3:2.

Famalikao

Utisak je da smo od Famalikaa dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju Primeire, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
Na poslednjih pet susreta četrnaestoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa i tri poraza.
U prošlom kolu je Famalikao ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Fereire, a taj duel je završen rezultatom 2:1, čime se ova ekipa pomakla iz zone ispadanja.

Naš predlog

Famalikao je najgori gost u ligi pošto je ova ekipa na pet mečeva na strani doživela četiri poraza uz samo jedan remi, a sve to bi mogao i morao da iskoristi Gimaraiš koji igra sjajno u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.