Ponedeljak, 31/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
31/10Plymouth Argyle vs Exeter City1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/10/2022 11:18
Poslednji meč 16. kola engleske LIge 1 je ujedno i derbi kola. Lider Plimut dočekuje Iksiter Siti. Utakmica se igra u ponedeljak u 21 čas.
Plimut

Tim iz čuvene engleske luke igra odlično ove sezone i ostaće na prvom mestu i posle ovog kola bez obzira na ishod duela sa Iksiterom. Plimut je poslednji put izgubio još sredinom avgusta, a od tada je vezao 12 prvenstvenih utakmica bez neuspeha. Na 16 odigranih utakmica slavili su čak 12 puta, dok su pored dva remija upisali i dva poraza. Na svom Houm Parku ove sezone u Ligi 1 su igrali osam puta i isto toliko puta su slavili, što je neverovatan rezultat. Poznato je da se u engleskim nižim ligama iznenađenje često dešavaju, pa da i timovi iz donjeg dela tabele pobede one iz vrha, čak i u gostima, pa je zato ovakav niz pobeda nešto nesvakidašnje. U prošlom kolu Plimut je pobedio Šruzberi sa 2:1, i to posle preokreta.

Iksiter

Gosti su u dva prethodna kola uzeli četiri boda čime su prekinuli kratku krizu u kojoj su upisali dva uzastopna poraza. Ipak, mora se reći da igraju dosta promenjivo i da su pred ovaj meč udaljeni od vrha čak 16 bodova. Sakupili su 22 boda, uz 6 pobeda i isto toliko poraza imaju i četiri remija. Sezona još nije stigla ni do polovine, ali je jasno da im je direktan plasman u Čempionšip gotovo nemoguća misija, pa bi, eventualno, mogli da pokušaju da stignu do plej-ofa. Do sada su na strani dobili dve utakmice, bilo je to protiv Forest Grina i Barnslija, a u prošlom kolu su osvojili važan bod na gostovanju u derbiju kod Kauntija. Na njihovom utakmicama uglavnom pada dosta golova, dali su 26 a primili 21 gol.

Predlog

Plimut je maksmalan na svom terenu, i to je najvažniji podatak pred ovaj meč. Prvi pratilac lidera na tabeli je Ipsvič Taun koji je u subotu slavio na gostovanju protiv Čarltona i približio se na samo bod zaostatka. Zato očekujemo da Plimut dobije i ovaj meč, a kvota na jedinicu u kladionici CircusBet iznosi 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.