Ponedeljak, 31/10 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
31/10Osnabrück vs Hallescher FC1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/10/2022 11:35
\'\'Ljubičasti\'\' u meč ulaze posle tri uzastopna poraza i nemaju mnogo izbora. Meč u Osnabriku igra se u ponedeljak u 19 časova.
Osnabrik

To što su vezali tri poraza u nemačkoj trećoj ligi ima i malo opravdanje. Osnabrik je imao izuzetno teške rivale, prvo dva bivša bundesligaša Dinamo iz Drezdena i Minhen 1860, a onda su u prethodnom kolu megdan podelili sa trenutnim liderom ekipom Elversberga. Na tom meču su jedino ubedljivo poraženi, ali treba podsetiti da je taj Elversberg, iako novajlija u ligi, uspeo da iz DFB kupa izbaci jedan Bajer iz Leverkuzena, učesnika Lige šampiona. \'\'Ljubičarsti\' su osvojili 13 bodova iz 13 utakmica i pred ovaj meč sa Halešerom nalaze se tim iznad crte koja deli ekipe koje ispadaju od onih u sigurnoj zoni. Po kvalitetu Osnabrik ne bi smeo da ima problema oko obezbeđivanja statusa trećeligaša, ali i sumnjamo da mogu nešto više od toga u aktuelnoj sezoni.

Halešer

Ekipa sa istoka je osvojila isti broj bodova kao i Osnabrik, ali su i njihove ambicije pred početak prvenstva bile znatno manje. Halešer već nekoliko sezona unazad ima samo jedan cilj a to je opstanak u ovom društvu. Uglavnom su to uspevali bez mnogo komplikacija, ali nam se čini da bi ove sezone mogli da ih imaju. U tri poslednja kola nisu doživeli poraz, posle dva remija protiv Borusije iz Dortmunda II i Auea uspeli su da pobede Bojrojt u prethodnom kolu sa ubedljivij 3:0. Ta pobeda donela je mnogo samopouzdanja ekipi i oni kreću u Osnabrik po pobedu, mada bi sasvim zadovoljni bili i osvajanjem jednog boda. za sada su ih osvojili 13, isto koliko i njihov domaćin, ali na strani nisu pobedili nijednom na prvih pet gostovanja.

Predlog

Prošle sezone oba duela između ova dva tima okončana su nerešenim rezultatom. U Osnabriku je bilo bez golova, dok je meč u Haleu završen 3:3. Dakle, teško je pretpostaviti kolik golova može pasti na ovom meču pošto tu nikakvog pravila nema. Smatramo da je Osnabrik bolji tim, a ima i moranje pred ovaj meč zbog tri uzastopna poraza. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.