Utorak, 01/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
01/11Porto vs Atletiko Madrid1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/10/2022 14:13
Od utorka su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Atletiko Madrida. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Porto

Fudbaleri Porta su izuzetno loše startovali u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, i malo ko je ovoj ekipi davao šanse za prolazak u nokaut fazu.
Naime, na prva dva meča su popularni Zmajevi doživeli isto toliko poraza, ali je onda usledila jedna sjajna serija tima sa "Dragaa".
Naime, izabranici Serža Konseisaa su vezali tri trijumfa u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju i kolo pre kraja obezbedili direktan plasman u nokaut fazu, a ukoliko pobede Atletiko mogli bi i do prvog mesta u grupi.

Atletiko Madrid

Svakako da smo svi dosta više očekivali od Atletika u Ligi šampiona i posle dosta vremena se desilo da "jorgandžije" ne izbore plasman u nokaut fazu.
Poražavajuće zvuči podatak da su izabranici Čola Simeonea na pet odigranih susreta ostvarili samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu su Madriđani vrlo lako mogli da produže svoje šanse za doigravanje, međutim, Karasko nije uspeo da iskoristi jedanesterac protiv Leverkuzena u poslednjim trenucima susreta, pa je na kraju ostalo 2:2.

Naš predlog

Veliko je pitanje koliko je za Madriđane isplatljjivo igranje u Ligi šampiona, dok Porto vrlo verovatno ovim trijumfom može da obezbedi čak i prvo mesto u grupi, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajan koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.