Sreda, 02/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
02/11Real Madrid vs SeltikUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
31/10/2022 14:52
U sredu se igra poslednjih osam mečeva grupne faze ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Real Madrida i Seltika. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Real Madrid

Real je odavno obezbedio plasman u nokaut fazu, pa će ovaj duel biti lepa prilika za Karla Ančelotija da pruži priliku nekim fudbalerima koji su imali nešto slabiju minutažu u poslednje vreme.
Nažalost, Madriđani u ne baš lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel sa Seltikom pošto je u nedelju ova ekipa samo remizirala na domaćem terenu protiv Granade, a taj duel na "Santjago Bernabeu" završen je rezultatom 1:1.
Što se Lige šampiona tiče, u prošlom kolu je Real poražen na gostovanju kod Lajpciga, kada je bilo 3:2.

Seltik

Što se Seltika tiče, mora se priznati da smo očekivali dosta više od škotske ekipe u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Glazgova nalazi na poslednjem mestu u grupi uz čak četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Šahtjor, što znači da ova ekipa više nema nikakvih šansi da dođe ni do trećeg mesta u grupi, koje donosi nastavak takmičenja u Ligi Evrope.
U prošlom kolu je Seltik i pored toga što je odigrao možda i najbolji meč u Ligi šampiona ove sezone, samo remizirao na svom terenu protiv Šahtjora, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ako se nešto ne dovodi u pitanje na ovom susretu to su svakako golovi, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.