Četvrtak, 03/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
03/11Flamengo vs Korintijans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/10/2022 14:59
Još samo četiri kola je ostalo do kraja brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Korintijansa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Flamengo

U nedelju je Flamengo došao do titule u Kopa Libertadores, i to nakon trijumfa u velikom finalu nad Atletiko Paranenseom, kada je bilo 1:0.
Što se tiče brazilske Serije A, četiri kola pre kraja, tim sa “Marakane” se nalazi tek na trećem mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras koji je na pragu titule, ali i tri boda manje od drugoplasiranog Internasionala koji je u prošlom kolu i definitivno obezbedio plasman u Kopa Libertadores, što je kako je sezona odmicala postao primarni cilj Flamenga.
U prošlom kolu je tim sa "Marakane" slavio protiv Santosa, rezultatom 3:2.

Korintijans

Što se tiče Korintijans, u ovom trenutku se "Timao" nalazi na petom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
Ono što je svakako sjajna stvar za sve navijače ovog kluba je podatak da Korintijans na četiri kola pre kraja ima čak šest bodova viška u odnosu na šestoplasirani Atletiko Mineiro, pa se slobodno može konstatovati da je ovaj tim na pravom putu da ponovo dođe do učešća u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Južne Amerike.
U prošlom kolu je Korintijans remizirao kod Gojasa, kada nije bilo golova.

Naš predlog

Flamengo u veoma lepom raspoloženju dočekuje ovaj meč nakon osvojenog trofeja u Kopa Libertadores, a mišljenja smo da će to sjajno uticati na izabranike Dorivala Žuniora pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.