Četvrtak, 03/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
03/11Trabzonspor vs Ferencváros1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/10/2022 16:01
Od četvrtka su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Liga Evrope i Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Trabzona i Ferencvaroša. Meč između ove dve ekipe je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Trabzon

Kao što smo već dosta puta napomenuli, Trabzon je prošle sezone mimo svih očekivanja postao novi šampion Turske, ali nažalost ovaj tim nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pošto je u kvalifikacijama takođe neočekivano eliminisan od Kopenhagena.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, u ovom trenutku se Trabzon nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirana Crvena zvezda, od koje je između ostalog turski predstavnik i poražen u prošlom kolu na stadionu "Rajko Mitić" kada je bilo 2:1.

Ferencvaroš

Malo ko je očekivao da će Ferencvaroš igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, ali trenutno je situacija takva da je mađarski predstavnik kolo pre kraja obezbedio plasman u nokaut fazu, a za prvo mesto u grupi i direktan plasman u osminu finala biće mu potreban remi kod Trabzona, a ukoliko mu se poklopi drugi rezultat u grupi, možda ni to.
U prošlom kolu je mađarski predstavnik remizirao na domaćem terenu protiv Monaka, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je bio prvi remi Ferencvaroša u Ligi Evrope ove sezone.

Naš predlog

Poznato je koliko dobro Trabzon igra na domaćem terenu u evropskim takmičenjima o čemu svedoče i dva dosadašnja trijumfa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu ovde za šta je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.