Četvrtak, 03/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
03/11Real Sosijedad vs Mančester Junajted1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
31/10/2022 16:10
Derbi meč šestog kola Liga Evrope se igra na \"Anoeti\" gde će fudbaleri Sosijedada ugostiti Mančester Junajted. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Sosijedad

Nakon jedne sjajne serije rezultata u španskom prvenstvu, Sosijedad je na poslednja dva susreta pokvario sve ono što je gradio u prvih deset kola La Lige.
Naime, prvo je klub sa "Anoete" doživeo poraz u gostima kod Valjadolida, a onda i u prošlom kolu od Betisa na svom stadionu, pa se u ovom trenutku David Silva i drugari nalaze na petom mestu na tabeli.
Što se tiče Liga Evrope, Sosijedad je za sada maksimalan, pošto je na pet odigranih mečeva tim iz Baskije ostvario isto toliko trijumfa i naravno, nalazi se na prvom mestu na tabeli.

Mančester Junajted

Junajted ima velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, pošto je poznato da pobednik tog takmičenja ide direktno u Ligu šampiona, a svakako da će upravo učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju biti primarni cilj "crvenih đavola" ove sezone.
Trenutno se Junajted nalazi na drugom mestu u grupi Liga Evrope i već je obezbedio plasman u nokaut fazu, a što se tiče Premijer lige, u prošlom kolu je savladan Vest Hem na domaćem terenu i trenutno se Junajted nalazi na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Njukasl.

Naš predlog

Mišljenja smo da se vrlo lako može desiti da Junajted iskoristi nešto slabije partije Sosijedada u poslednje vreme i da slavi na "Anoeti" a za sve to je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.