Utorak, 01/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
01/11Bajer Leverkuzen vs Klub Briž1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/10/2022 16:59
Za \'\'Farmaceute\'\' se LIga šampiona završava ovom utakmicom dok se Belgijanci bore za prvo mesto u grupi. Utakmica na Baj areni igra se u utorak u 18.45.
Leverkuzen

Još od prve utakmice odigrane u Brižu videlo se da će ovo bit neprijatno iskustvo za Bajer. \'\'Farmaceuti\'\' nisu igrali dve prethodne sezone u Ligi šampiona, a bolje da nisu ni ove. Posle pet odigranih kola nalaze se na poslednjem mestu, mada su uspeli da sakupe četiri boda, sva četiri uzeli su protiv Atletika iz Madrida. U Brižu su poraženi minimalnim rezultatom, onda su slavili protiv Atletika u Leverkuzenu, ali su onda sa dva poraza od Porta ostali bez izgleda da prođu dalje. U prošlom kolu su osvojili bod u Madridu i tako samo napakostili Simeonovoj četi. U toku jeseni Leverkuzen je promenio i trenera, sada je na klupi nekadašnji fudbaler Bajerna Ćabi Alonso, ali pomaka nema, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćoj Bundesligi u kojoj su u subotu izgubili u Lajpcigu sa 2:0.

Klub Briž

Belgijanci su nadmašili sva očekivanja u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona. Klub Briž je na volšeban način uspeo da odbrani titulu prošlog proleća kada se već činilo da će pehar otići novom prvoligašu Sent Žilu. Ispada da je ovako bolje i za belgijski fudbal, Klub Briž je već osvojio deset bodova a ima priliku da uveća taj skor u Leverkuzenu. Pobedili su na svom terenu Leverkuzen i Atletiko, dok su najbolji meč odigrali u Portiu kada su domaćina pobedili sa 4:0. Međutim, Portugalci su im se revanširali na identičan način u Belgiji, ali je osvojen bod u Madridu i zvanično potvrdio plasman Klub Briža u nokaut fazu. Da bi sigurno bili prvi u grupi neophodno je da slave u Nemačkoj, ali ni drugo mesto u ovakvoj grupi nije neuspeh.

Predlog

Ima i Leverkuzen za šta da se bori, oni imaju samo bod manje od Atletika i u slučaju da \'\'Kolćonerosi\'\' ne pobede u Portu eto šanse da pobedom osvoje treće mesto i pređu u Ligu Evrope na proleće. To takmičenje biće za nji prava stvar jer teško da će uspeti da se plasiraju u Ligu šampiona preko Bundeslige. Zato smatramo da je Leverkuzen favorit, pa je naš predlog jedinica. Za pobedu Bajer koeficijent u kaldionici MaxBet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.