Petak, 04/11 - Fudbal, Italija, Serija A
04/11Udineze vs Lecce1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/10/2022 17:11
Premijerni susret trinaestog kola italijanske Serije A se igra u Udinama gde će Udineze ugostiti Leće. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Udineze

Generalno, fudbaleri Udinezea igraju iznad svih očekivanja u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sjajnom osmom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Juventus koji je u poslednje vreme dobrano popravio svoju formu u Seriji A.
U prošlom kolu su popularne "zebre" uspele da odole na gostovanju kod Kremonezea, a taj susret kod novog člana najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala je završen bez golova.

Leće

Što se tiče Lećea, primarni cilj tima sa stadiona "Via Del Mare" će bez ikakve sumje biti opstanak u društvu najboljih a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Leće na svom terenu tesno poražen od favorizovanog Juventusa, a taj duel na stadionu "Via Del Mare" je završen rezultatom 0:1, što je bio već šesti poraz u sezoni za sedamnaestoplasiranu ekipu na tabeli.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Udineze bez većih problema slaviti na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.