Utorak, 01/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/11Coventry City vs Blackburn RoversUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
31/10/2022 17:19
Roversi su ponovo u odličnoj formi i mogli bi do novih bodova u Koventriju. Utakmica vanrednog kola engleskog Čempionšipa igra se u utorak u 20.45.
Koventri

Ekipa Koventrija i dalje ima najmanji broj odigranih utakmica, ali polako sustižu rivale i u tom segmentu. To jeste jedan od razloga slabog plasmana pošto je Koventri tek na 22. mestu sa 17 bodova. Ipak, ako bi uzeli makar bod iz dve zaostale utakmice, mesto u zoni ispadanja predali bi ekipi Midlzboroa. Posle nekoliko vezanih pobeda Koventri Siti je u prethodna dva kola uzeo samo jedan bod. Sigurno je da su iz mečeva sa Roteramom i Blekpulom očekivali mnogo više, pogotovo jer su oba meča igrali na svom terenu. Dule sa Belkburnom je treći uzastopni na domaćem terenu, ali sigurno i najteži u ovom trenutku. Koventri je već tri puta poražen ove sezone kao domaćin, od Prestona, Barnlija i Blekpula.

Blekburn

Nekadašnji šampion Engleske počeo je odlično novu sezonu i posle prva tri kola jedini su bili sa maksimalnim učinkom u prvenstvu, a pobedili su i u prvom kolu EFL kupa. Zatim je usledila kriza, ali sudeći po poslednjim rezultatima Roversa ponovo su u naletu. Blekburn je vezao četiri pobede, na svom terenu bili su bolji od Sanderlenda i Birmingema, dok su na strani savladali Midlzboro i Hal. Na tabeli su na drugom mestu sa 33 boda, dok je ispred njih jedino ekipa Barnlija sa dva boda više. Ne bi se u Blekburnu bunili ni da prvenstvo završe na drugoj poziciji pošto bi to značilo da se najzad vraćaju u Premijer ligu. Do tog cilja ostalo je mnogo utakmica i pobeda, a moraju da idu postepeno, jednu po jednu.

Predlog

Ne bi bilo dobro za Blekburn da prekinu ovaj sjajan niz rezultata i to pred pauzu u prvenstvu zbog održavanja Mundijala. Gostovanje kod Koventrija je prava prilika da se upiše još jedna gostujua pobeda, a naš predlog za ovaj meč je gost daje dva gola. Za T22+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.