Petak, 04/11 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
04/11Genk vs Charleroi Fleurus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/10/2022 17:20
U petak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Genka i Šarloe. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Genk

Fudbaleri Genka igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju belgijskog šampionata, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasrirani Antverp, što nam dalje govori, da Genk ima velike šanse da dođe do titule šampiona Belgije, posle višegodišnje eliminacije Klub Briža, koji ruku na srce ove sezone odlično igra u Ligi šampiona.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Mehelena, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Šarloa

Što se tiče Šarloe, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa koja poslednjih godina postiže značajne rezultate u belgijskom fudbalu nalazi na jedanestom mestu na tabeli i kada se sve sabere i oduzme, deluje da je ovaj tim mogao i mora više.
Do sada je Šarloa odigrala petnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu belgijskog fudbala i ostvarila šest trijumfa, jedan remi i čak osam poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je jedanaestoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv drugoplasiranog Antverpa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Šarloa ima dosta problema ove sezone a mišljenja smo da će to lider na tabeli koji igra sjajno u poslednje vreme umeti da iskoristi, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.