Sreda, 02/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
02/11Birmingem Siti vs MilvolDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/11/2022 16:05
U vanrednom 19. kolu engleskog Čempionšipa sastaju se dve ekipe koje su u oktobru bile u dobroj formi. Meč u Birmingemu igra se u sredu u 20.45.
Birmingem

Ekipa iz Birmingema bila je tačno na sredini tabele pred ovo kolo. Sa 23 osvojena boda nisu konkurentni za bitku za direktan plasman u Premijer ligu s obzirom da je vodeći Barnli već na 12 bodova prednosti. Međutim, sa ovog mesta, i sa ovim bodovnim saldom, plasman u plej-of uopšte nije nemoguć, i to bi morao da bude glavni cilj tima iz drugog po veličini grada u Engleskoj. Nekad je Birmingem imao tri prvoligaša, sada je samo Aston Vila u eliti dok su Vest Brom i Birmingem u Čempionšipu. Birmingem igra podjednako dobro i na strani i kod kuće, samo su jedan bod više osvojili kada su igrali na svom terenu. U subotu su pobedili Kvins Park Rendžers i prekinuli kratak niz od dva meča bez pobede sa remijem protiv Barnlija i porazom od Blekburna.

Milvol

\'\'Lavovi\'\' iz LOndona igraju iznad očekivanja u prvom delu sezone u Čempionšipu. Milvol je pred ovo vanredno kolo bio na 8. poziciji sa 26 osvojenih bodova a takav plasman mogu da zahvale sjajnim rezultatima na domaćem terenu. naime, oni su osvojili 21 poen kao domaćini dok su sa strane doneli samo pet. Kao domaćini imaju 7 pobeda i dva poraza, dok su u gostima slavili samo jednom u osam odigranih utakmica. Taj trijumf dogodio se nedavno kada su pobedili u Bristolu. U subotu su minimalnim rezultatom poraženi u Hadersfildu, a pre poraza od \'\'Terijera\'\' imali su seriju od četiri uzastopne pobede.

Predlog

Gledajući samo učinak u poslednje vreme Milvol je u boljoj formi, ali Birmingem je domaćin, a Milvol igra loše kada gostuje. Zato nam se čini da su šanse nekako podjednake, kada je pobednik u pitanju, a najrealnije je da oba tima postignu makar po gol. Za igru gol-gol koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.