Sreda, 02/11 - Fudbal, Španija, Segunda
02/11Eibar vs Lugo1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
01/11/2022 16:28
Vanredno igraju i Španci u Segundi između dva vikenda. Ekipa Eibara dočekuje Lugo u sredu u 19 časova.
Eibar

Za sada je sezona uglavnom po planu za ekipu Eibara. Oni su prošle jednom nogom bili u La Ligi ali su na neverovatan način, porazom u poslednjem kolu od tima koji je već ispao, ostali bez direktnog plasmana pa su morali u plej-of. Od tog šoka se nisu oporavili i na kraju su ostali još jednu sezonu u Segundi. Pokušaće ove sezone da isprave kiks iz prethodne, ali su trenutno na deobi četvrtog mesta sa Levanteom. Ispred njih suBurgos, Alaves i las Palams, pa će biti ajko teško izboriti se u takvoj konkurnciji za jedno od prva dva mesta. U prethodnih sedam kola Eibar je izgubio sao jednom, bilo je to na gostovanju u Hihonu, ali su zato na svom terenu još uvek neporaženi, iz šest utakmica imaju četiri pobede i dva remija. Proteklog vikenda gostovali su u Malagi i slavili minimalnim rezultatom.

Lugo

Gosti su u donjem delu tabele, još uvek ne u zoni ispadanja, ali su ugroženi. Lugo je na 17. mestu iz 13 utakmica ima isto toliko bodova, a posle Santandera su tim koji je postigao najmanje golova. Dali su ih samo 7, još malo pa tek jedan na dve odigrane utakmice, pa se može reći da bodovni saldo uopšte nije loš sa takvom neefikasnošću. Lugo je pobedio samo jednom u poslednjih devet utakmica u Segundi, bilo je to na domaćem terenu protiv Burgosa, a jedini trijumf na strani ostvarili su još početkom septembra na La Romaredi u Saragosi kada su pobedili sa 2:1. U nedelju su dočekali Mirandes i odigrali bez golova, pa im mreža miruje već 180 minuta.

Predlog

Ne treba očekivati goleadu u Eibaru. Domaćin jeste u vrhu tabele ali jedva da daje nešto više od jednog gola po utakmici. Lugo je mnogo slabiji u tome, pa se lako može dogoditi da samo jedan gol bude dovoljan domaćinu za trijumf. Uglavnom, Eibar mora da pobedi Lugo i ostane u trci za direktan plasman u La Ligu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.