Četvrtak, 03/11 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
03/11Milano vs Real MadridUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 151.50
7 / 10 Ulog
02/11/2022 18:27
Obe ekipe su u prethodnom kolu doživele neugodne poraze, Olimpija u Barseloni a Real na svom parketu od Virtusa. Utakmica u gradu kode igra se u četvrtak od 20.30.
Olimpija

Ekipa iz Milana u šesto kolo ulazi sa 3 pobede i dva poraza. Nije to neki spektakularni rezultat, ova ekipa je pravljena za Fajnal-for, ali treba reći da je tek početak sezone, a biće u nastavku i pobeda i poraza, verovatno pobeda mnogo više. Olimpija je pobedila Asvel, Bajern i Partizan u gostima, na svom terenu su poraženi od Albe posle produžetka i od Barselone u prethodnom kolu. Taj poraza u Blau Grani je sve zabrinuo jer je doživljen sa 18 poena razlike. Ipak, ima taj neuspeh i svoju pozadinu. Olimpija je igrala bez svog najboljeg igrača i strelca Šejvona Šildsa, što se ispostavilo kao nenadoknadiv hendikep, pa je italijanski tim postigao samo 54 poena. Šilds je izostao i u meču sa Bajernom, ali je Olimpija taj duel dobila na volšeban način. Danac je najefikasniji, na tri odigrane utakmice postizao je više od 14 koševa u proseku, dok su dvocifreni još sjajni Brendon Dejvis i opasni šuter Bili Beron. Ne sme se zanemariti ni učinak novog plejmejkera Kevina Pengosa koji je uz 9,8 poena upisivao i više od 4 asistencije po meču.

Real Madrid

Samo dve pobede imaju Madriđani posle pet odigranih kola. Sigurno je da su u prestonici Španije očekivali više, posebno nakon trijumfa njihove reprezentacije na Evrobasketu prošlog leta. Real je počeo dobro, pobedio je Panatinaikos u Atini, ali je onda u Madridu poražen od Barselone. U trećem kolu upisan je drugi poraz i ponovo na domaćem parketu. Od Reala je bolji bio Olimpijakos, a ta dva neuspeha \'\'kraljevski\'\' klub je naplatio Crvenoj zvezdi. U prethodnom kolu novi poraz, od Reala je bolji bio Virtus, i to ponovo u Madridu. Tri poraza, i to sva tri na domaćem parketu, nikako se ne mogu nazvati dobrim startom sezone i već se govorka o smeni trenera Matea Ćusa, bivšeg pomoćnika Pabla Lasa. Gabrijel Dek postiže po 15 poena u proseku i ubedljivo je najbolji igrač Reala na početku sezone. Dvocifren u Evroligi je i Valter Tavareš sa 11,4 poena i 6,6 skokova. Odličan je i Džanan Musa sa 12 koševa u proseku i on je apsolutno opravdao očekivanja, ali ne i Mario Hezonja koji daje 8 poena po meču. Dobri su još i Jabusele i Korneli.

Predlog

Da se našalimo, Olimpija bi imala veće šanse da se igra u Madridu a ne u Milanu. Mežutim, problem domaćina je opet izostanak Šilds, čije je poene teško nadoknaditi. Real daje više koševa u proseku od Olimpije, ali je za to \'\'zaslužan\'\' katastrofalan učinak Italiana u Barseloni. I pored th cifara očekujemo efikasan meč u Milanu i predlažemo igru ukupno poena (+). Granica je na 151,5 poena ukupno, a za UP+ kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.