Petak, 04/11 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
04/11Olympiakos Piraeus vs ValenciaUkupno pogodaka - gost - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 75.50
7 / 10 Ulog
02/11/2022 18:50
Tek u petom kolu pukao je krčag Olimpijakosa. Prvi poraz doživeli su Pirejci od Monaka na svom parketu. Ponovo igraju kao domaćini, a u Dvoranu Mira i prijateljstva stiđe španska Valensija. Utakmica 6. kola igra se u petak u 20 časova.
Olimpijakos

Rekli bismo da Olimpijakosu ove sezone leže španske ekipe. U prvih pet kola pobedili su već tri, i to sve tri u gostima. Startovali su trijumfom nad Barselonom u Blau Grani, onda su bili bolji i od Reala u Madridu, da bi u 4. kolu pobedili i Baskoniju u Vitoriji. Između tih pobeda na strani stigao je i jedan na domaćem terenu, savladan je litvanski Žalgiris. Poraz je doživljen u prošlom kolu, od Pirejaca je bio bolji Monako u Atini. Za odličan start sezone Pirejaca najzaslužniji je ubedljivo najbolji pojedinac, ne samo Olimpijakosa, već i kompletne Evrolige, Saša Vezenkov. Bugarski reprezentativac beleži prosečno 21 poen po meču, a ima i 9,6 skokova prosečno. Pravi NBA učinak odličnog krilnog košarkaša. Daleko iza njega su iskusni plejmejker Kostas Slukas sa 13,2 poena i više od 7 asistencija po meču, i prijatno iznenađenje Larencakis sa više od 10 koševa u proseku. Istaknimo jošš učinak Tomasa Volkapa koji uz više od 8 poena ima i 5 uspešnih dodavanja, kao i Mekisik sa 8,4 poena.

Valensija

Aleks Mumbru radi dobar posao sa Valensijom, mada ovaj tim na startu ima više poraza nego pobeda u Evroligi. Valensija je krenula sa dva poraza na svom parketu i to od timova koje su planirali da dobiju. Izgubili su prvo od Baskonije a onda i od Asvela iz Vilerbana, što je bilo prvorazredno iznenađenje. Ništa manje nije bila iznenađujuća ni pobeda nad Anadolu Efesom u Istanbbulu. Aktuelnog prvaka Evrope su iznenadili i slavili u neizvesnoj završnici sa poenom razlike. To nisu uspeli da ponovo u istom gradu dva dana kasnije kada su izgubili od Fenera sa samo dva poena. U prethodnom kolu su došli do prvog trijufma na svom parketu, slavili su u meču sa Albom iz Berlina. Za sada je najefikasniji sjajni Kubanac Žasil Rivero, krilni centar ubacuje po 14,5 poena, drugije Kris Džons sa 13,4 poena po meču, ali je on igrao na 4 utakmice. Bojan Dubljević je predvodnik ove generacije, on postiže 9,8 poena, ali ima i više od 5 skokova u proseku.

Predlog

Valensija daje prosečno više od 80 poena po meču. Jedino su u prvom kolu bili neefikasni, pa verujemo da u Pireju mogu ubaciti više od 75,5 poena. I Olimpijakos više pažnje posvećuje napadu nego odbrani, pa je predlog gost daje više poena od ponuđene granice koja je 75,5. Za prelazak ove granice koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.