Subota, 05/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
05/11Vulverhempton vs Brajton Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
03/11/2022 16:40
Domaćin je osakaćen povredama ali nema izbora u duelu sa Brajtonom, mora da pobedi. Utakmica engleske Premijer lige igra se u subotu u 16 časova.
Vulverhempton

\'\'Vukovi\'\' su u jako teškom položaju. Imaju samo jednu pobedu u prethodnih sedam kola, jedan remi i čak pet poraza. Sa takvim učinkom ne možete očeivati ništa drugo nego silazak u zonu ispadanja. Pred ovu rundu Vulvsi su na pretposlednjem 19. mestu i imaju samo bod više od poslednjeg Notingem foresta. Ni promena trenera nije ništa pomogla, ali se mora reći da \'\'Vukovi\'\' imaju ogromnih kadrovskih problema, pogotovo sa napadačima. Od ranije su povređeni Raul Himenez i Neto, a njima su se pridružile i novajlije Saša Kalajdžić i Dijego Kosta i to samo što su kročili na Molinju. Možda je nagoveštaj boljih dana izdanje sa Komjunitija i remi sa Brentfordom u prošlom kolu, do koga su došli golom Rubena Neveša.

Brajton

Od odlaska trenera Grema Potera u Čelsi Brajton je bio bez pobede. Taj niz je trajao punih pet kola na kojima su \'\'Galebovi\'\' osvojili samo dva boda. I onda, kada se Poter vratio na Ameks, i to na gostujuću klupu, Brajton je odigrao najbolji meč u sezoni i deklasirao \'\'Plavce\'\' sa 4:1. Navijači su obožavali Potera, a sada će ga voleti još više. Brajton je ovim trijumfom skočio na 8. mesto, ostavljajući iza sebe i jedan Liverpul. Naravno, ambicije kluba ne sežu dalje od opstanka, a ako nastave sa igrama kao protiv Čelsija, sigurno neće imati nikakvih problema oko njegovog obezbeđivanja. U Vulverhempton idu rasterećeni i pokušaće da iskoriste krizu u kojoj se \'\'Vukovi\'\' nalaze.

Predlog

Od kada su zajedno u eliti, a ovo je peta sezona, Vulvsi i Brajton su najčešće igrali nerešeno, čak četiri puta. Pored tih remija oba tima imaju i po dve pobede. Poslednji duel, odigran prošlog proleća, pripao je Brajtonu koji je u gostima slavio sa 3:0. Ne očekujemo da neki tim bude ovako ubedljiv, a ako bilo ko i pobedi biđe to malom razlikom i uz malo pogodaka. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.75 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.