Subota, 05/11 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
05/11Sporting CP vs Vitorija Gimarais1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/11/2022 18:21
Od petka su na programu mečevi dvanestog kola portugalske Primeire a premijerni duel se igra u Lisabonu gde će Sporting ugostiti Gimaraiš. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Sporting

Fudbaleri Sportinga imaju ogromnih problema u poslednje vreme, a nažalost, i pored odličnog starta u Ligi šampiona, ekipa iz Lisabona je eliminisana nakon poraza na domaćem terenu od Ajntrahta iz Frankfurta, kada je bilo 1:2.
Srećom spretnih okolnosti će "Lavovi" takmičenje nastaviti u Ligi Evrope, a sada se fokus mora prebaciti na Primeiru gde Sporting ima baš dosta problema.
U ovom trenutku se izabranici Rubena Amorima nalaze na šestom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na vodeću Benfiku.

Gimaraiš

Što se tiče Gimaraiša, sigurno je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovog omiljenog tima pošto se Vitorija trenutno nalaze na petom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na šestoplasirani Sporting, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Gimaraiš ostvario jednu veoma važnu pobedu na domaćem terenu protiv Famalikaa, a bio je to jedan zaista sjajan susret na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.

Naš predlog

Sporting prosto mora da pobedi na ovom susretu ukoliko želi da i dalje ostane u igri za treću poziciju koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.