Subota, 05/11 - Fudbal, Španija, La Liga
05/11Barselona vs AlmeríaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
03/11/2022 18:50
U subotu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Barselone i Almerije. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Barselona

Fudbaleri Barselone su nažalost ponovo ispali iz Lige šampiona već posle grupne faze, a sreću će jedan od najtrofejnijih evropskih klubova morati da potraži u Ligi Evrope.
Što se tiče španske La Lige, u ovom trenutku se Barsa nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid.
U prošlom kolu je tim iz Katalonije golom u sudijskoj nadoknadi došao do trijumfa na gostovanju kod Valensije, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Almerija

Dugo je Almeriji trebalo da se oporavi od odlaska Umara Sadika u Real Sosijedad, međutim, u poslednje vreme stvari polako ali sigurno idu na bolje.
Naime, na pet poslednjih susreta Almerija je ostvarila tri trijumfa, uz dva poraza, a zanimljivo je da su sve tri pobede ostvarene na domaćem terenu, posle čega se novajlija u društvu najboljih nalazi na sredini tabele.
Inače, u prošlom kolu je Almerija slavila na svom terenu protiv Selte, kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Sigurno je da se gosti neće braniti na ovom duelu, pa se stiče utisak da nas na "Kamp Nou" očekuje baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.