Nedelja, 06/11 - Fudbal, Italija, Serija A
06/11Monza vs Verona1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/11/2022 19:19
U nedelju nas očekuje dosta veoma zanimljivih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monce i Verone. Susret između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Monca

Fudbaleri Monce su prošle sezone igrali sjajno i potpuno zasluženo došli do istorijskog plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Sigurno je da će primarni cilj u premijernoj sezoni u društvu najboljih biti opstanak, iako će sve to biti izuzetno težak zadatak.
U prošlom kolu je klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija doživeo treći uzastopni poraz u Seriji A, i to na svom terenu protiv Bolonje, kada je bilo 1:2.
U ovom trenutku se Monca nalazi na petnaestom mestu na tabeli.

Verona

Nakon prošle sezone koja je bila fantastična, utisak je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Verona igrati ovako slabo ove sezone.
Naime, trenutno se klub iz grada ljubavi nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova i kako sada stvari stoje utisak je da je Verona jedan od najozbiljnijih kandidata za selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je pretposlednji tim na tabeli očekivano poražen na svom stadionu protiv Rome, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Monca iskoristiti ogromne probleme u kojima se Verona nalazi i slaviti na ovom duelu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.