Nedelja, 06/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
06/11TSC Bačka Topola vs PartizanDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/11/2022 10:36
Utisak je da odavno nije bilo toliko zanimljivih mečeva za klađenje, kao što je to slučaj u nedelju. U moru zanimljivih susreta za vas smo ovog puta analizirali duel između TSC-a i Partizana, a početak ovog duela je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
TSC

Fudbaleri TSC-a igraju sjajno ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to trenutno treće mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Do sada je ekipa koju sa klupe predvodi Žarko Lazetić odigrala sedamnaest mečeva u najkvalietetnijem rangu srpskog fudbala i ostvarila čak deset trijumfa, šest remija i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je TSC slavio na gostovanju kod Javora, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Partizan

Nakon katastrofalnog starta, Partizan je nekako uspeo da se izdigne i dođe do kakve takve borbe sa Crvenom zvezdom za naslov prvaka.
Trenutno crno-beli imaju sedam bodova manjka u odnosu na lidera na tabeli, a poznato je koliko to može da bude ozbiljna razlika kada je srpski šampionat u pitanju.
Taman kada je četa Gordana Petrića malo prišla večitom rivalu, desio se kiks na domaćem terenu protiv Javora, a taj duel je završen rezultatom 3:3.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli na svom terenu demolirao Radnički iz Niša, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kome blagu prednost dajemo gostima, ali kako crno-beli u poslednje vreme imaju dosta problema u zadnjoj liniji tima, toplo vam preporučujemo da proabate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.