Ponedeljak, 07/11 - Fudbal, Francuska, Liga 2
07/11Villefranche vs Nansi1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
05/11/2022 13:32
U 11. kolu francuske Nacionlane lige bivši drugoligaš gostuje kod ekipe Vilefranša. Utakmica je na programu u ponedeljak u 19 časova.
Vilefrabš

Domaći tim se nalazi u zoni ispadanja, što i nije čudo pošto će ove sezone iz treće lige Francuske u niži rang isasti čakšest timova. Pred Vilefranšom je težak zadatak da izbegnu najgori scenario i opstanu u ovom društvu. Posle 19 kola uspeli su da osvoje isto toliko bodova a veliku veću osvojili su na svom terenu. Kada su domaćini, na pet utamica imaju po dve pobede i dva remija, dok su izgubili samo jednom. Na strani igraju mnogo slabije, doneli su samodva boda sa pet gostovanja, a još nisu osetili slast pobede u gostima. U prethodna tri kola nemaju trijumf, uzeli su samo bod, a u dve poslednje runde poraženi su od Dankerka na svom terenu i Konkornoa na strani.

Nansi

Bivši prvoligaš potonuo je do treće lige, a ni u ovom društvu mu ne ide najbolje. Prošle sezone su odigrali katastrofalno u Ligi 2 i zauzeli poslednje mesto na tabeli, pa su sada među trećeligašima, gde im sigurno nije mesto. Nansi je svakako najpoznatije ime u ovoj ligi, ali su posle deset odigranih utakmica tek na 5. mestu sa 15 bodova, u ovom momentu devet manje od vodećeg Konkornoa, ali i sa ovom utakmicom manje odigranom. Samo će dve prvoplasirane ekipe u Ligi 2, pa je Nansiju nebitno da li će na kraju biti prvi ili drugi, važno je ekspresno se vratiti među drugoligaše, barem to za početak. U prvih 10 kola upisali su 4 pobede i po tri poraza i remija. Nije to dobar učinak za tim sa takvim rejtingom, ali još nije prošla ni trećina prvenstva i vremena će imati dovoljno. Nansi je niz od tri meča bez pobede prekinuo u prošlom kolu trijumfom nad poslednjeplasiranim Brohinom.

Predlog

Nansi mora pod hitno da počne da pobeđuje i u gostima s obzirom da su slavili samo jednom na četiri odigrane utakmice. Možda Vilefranš nije pravo mesto za to, radi se o timu koji ima vruć domaći teren, ali gosti ne mogu da biraju inače će Konkorno umaći na još veću prednost. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 3.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.