Ponedeljak, 07/11 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
07/11AZ U23 vs Roda JCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/11/2022 13:47
Ove dve ekipe bore se za plasman u plej of u holandskoj Erstediviziji i to je u ovom trenutku maksimum. Meč 14. kola druge lige igra se u ponedeljak u 20 časova.
Jong Az

Mladi tim AZ Alkmara igra sasvim solidno ove sezone ali je njihov glavni cilj da prvu ekipu ovog kluba snabdeva novim, kvalitetnim igračima. To je prethodnih godina bilo više nego uspešno pa se AZ etablirao kao tim iz vrha holandske Eredivizije, a titula mu je jedne sezone sasvim nezasluženo oduzeta, tačnije nije priznata zbog prekida prvenstva. Za to vreme AZ igra odlično i u Evropi, a često prodaje skupo svoje mlade igrače, koji su listom stigli iz mladog tima. Pred ovu utakmicu AZ se nalazi na solidnom 8. mestu, imaju 20 osvojenih bodova, ali po pravilu koje važ u Holandiji, oni ni ne mogu u elitu dok je u njoj najbolji tim ovog kluba. Zato igraju rasterećemo sa dosta golova i pravo je uživanje pratiti njihove utakmice.

Roda

Ekipa iz Kerkradea planira da se vrati u elitu, ali im to nikako ne polazi za rukom. Ovo je treća uzastopna sezona u Erstediviziji a Roda, nekadašnji velikan holandskog fudbala, tavori u društvu kom ne pripada, ni po tradiciji ni po važnosti. Šta je tu je, ni ova sezona nije započela najbolje, Roda je pred ovo gostovanje na 6. poziciji sa deset bodova manje od vodećeg Heraklesa, ali bi trijumfom nad Jong AZ-om smanjila zaostatak na sedam bodova. Iz ovog društva dve najbolje ekipe igraće u eliti naredne godine, ali pored Herkalesa tu je još nekoliko jakih timova, poput Cvolea, Ajndhovena, Viljema II, Venloa. Roda je u prošlom kolu pobedila mladi tim Utrehta i tako sprala ljagu nakon ubedljivog poraza u Oss-u.

Predlog

Možda je Roda tim sa većim rejtingom, ali to ovde ne znači mnogo. Kada mladi timovi, Ajaksa, PSV-a, AZ-a igraju ponedeljkom, onda se svi prikupe na tribinama i prate njihove igre, što je dodatni motiv za mladiće da se pokažu u pravom svetlu. Zato ovde očekujemo, pre svega, golove, a verujemo da će ih biti barem tri ukupno. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.