Ponedeljak, 07/11 - Fudbal, Francuska, Liga 2
07/11Mec vs Sent EtjenDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
06/11/2022 09:18
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel Lige 2 u kom će Mec na svom terenu ugostiti Sent Etjen. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Mec

Sigurno je da smo daleko više očekivali od Meca kada je ova sezona u pitanju, međutim, trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz petnaest osvojenih bodova.
Do sada je Mec odigrao trinaest mečeva u Ligi 2 i ostvario četiri trijumfa, tri remija i čak šest poraza.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod prvoplasiranog Avra, a taj duel je završen rezultatom 2:0, pa je sigurno da će ovog puta fudbaleri Meca učiniti sve da slave u duelu protiv Sent Etjena kom gori pod nogama.

Sent Etjen

Pre svega, malo ko je očekivao da će Sent Etjen prošle sezone ispasti iz društva najboljih, a još manje, da će se francuski velikan nakon trinaest odigranih mečeva u Ligi 2, nalaziti na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova, pa kako sada stvari stoje utisak je da Sent Etjenu predstoji velika borba za opstanak.
Na poselednjih pet mečeva dojučerašnji prvoligaš je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je napokon Sent Etjen uspeo da ostvari jedan trijumf, i to na gostovanju kod Amijena kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Iako smo od oba tima dosta više očekivali, mišljenja smo da ni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će se Sent Etjen u ovom trenutku nalaziti na pretposlednjem mestu na tabeli.
Francuski velikan više nema prava na kiks i ukoliko želi da i naredne sezone igra u Ligi 2 ne sme da gubi na ovakvim mečevima, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.