Ponedeljak, 07/11 - Fudbal, Turska, Superliga
07/11Fenerbahče vs Sivaspor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/11/2022 09:25
U ponedeljak je ruku na srce nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fenerbhčea i Sivasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Fenerbahče

Fudbleri Fenerbahčea igraju sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je bez ikakve sumnje i trenutno prvo mesto na tabeli uz dva boda viška u odnosu na Galatasaraj, koji ruku na srce ima i meč manje, pošto je tim iz Istanbula juče u derbiju na svom terenu savladao Bešiktaš.
Inače, Fenerbahče je na poslednja četiri susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa pobedila na gostovanju kod Istanbula, a taj duel je završen rezultatom 2:5.
Na domaćem terenu je Fener do sada odigrao šest susreta i ostvario pet trijumfa i jedan remi.

Sivas

Sivaspor je igrao sjajno prošle sezone, što je između ostalog ovom timu donelo i plasman u Ligu konferencije, gde je turski predstavnik osvetleo obraz, pošto je ova ekipa završila na prvom mestu u grupi i izborila direktan plasman u osminu finala.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja turske Superlige, u ovom trenutku se Sivaspor nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang, pa je utisak da smo od ovog tima daleko više očekivali ove sezone.
U prošlom kolu je šesnastoplasirani tim na tabeli doživeo novi poraz, ovog puta na svom terenu od Antalije, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da je Fener veliki favorit na ovom susretu i da pitanje pobednika zaista ne bi smelo da se postavlja, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.