Utorak, 08/11 - Fudbal, Italija, Serija A
08/11Napoli vs EmpoliUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/11/2022 10:52
Istorijaska šansa je pred Napolitancima ove sezone. Sudeto je prvi i najvažnji cilj. U vanrednom kolu u Napulj stiže Empoli u utorak u 18.30.
Napoli

Na stadionu Dijego Maradona čeka se Skudeto. Poslednji je stigao kada je čuveni Argentinac, po kome se sada stadion zove, igrao za Napoli. Nekoliko puta je Napoli bio blizu titule, delili su da minuti i bod, ili dva, a po pravilu je Skudeto odlazio u vitrine JUventusa. Sada su Napolitanci prvi, zadržali su šest bodova prednosti pred aktuelnim šampionom Milanom, i gotovo sigurno će na prvenstvenu pauzu zbog Mundijala kao prvoplasirani tim. Možda su na najvećem iskušenju bili u subotu u Bergamu, Atalanta je bila odmah iz Napolitanaca, ali su južnjaci uspeli da slave i na ovom gostovanju i posle 13 utakmica imaju 11 pobeda i samo dva remija. Prvi poraz u sezoni doživeli su na Enfildu od LIverpula pre sedam dana, ali su i pored neuspeha ostali prvi u grupi i plasirali se u nokaut fazu Lige šampiona.

Empoli

Velika tri boda osvojio je Empoli u prošlom kolu kada je minimalnim rezultatom pobedio ekipu Sasuola. Pre ovog trijumfa imali su dva uzastopna poraza protiv snažnih timova Juventusa i Atalante. Sa ova tri boda Empoli vanredno kolo dočekuje na 14. mestu sa 14 bodova i za sada je sve po planu s obzirom da je glavni cilj ovog kluba opstanak u eliti. Ume Empoli da bude nezgodan na strani, pre ubedljivog poraza od Juventusa u Torinu imali su četiri vezana meča bez poraza u gostima, po bod su osvajali kod Lećea, Salernitane i Torina, dok su pobedili u Bolonji. To im je za sada jedina pobeda na strani u dosadašnjem delu sezone, a verujemo da će ostati jedina i posle ovog gostovanja.

Predlog

Napoli igra izuzetno efikasno, dali su 32 gola na 13 utakmica, a među najbolja tri strelca su dvojica iz Napolija. Prvi streac lige je Viktor Osimen sa 8 golova, dok je ovosezonska senzacija Gruzijac Kvaratskelija dao šest. Naš predlog je dosta golova Napolija i protiv Empolija, za igru domaćin daje tri ili više golova koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.