Utorak, 08/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
08/11HSC Hannover vs Fortuna DiseldorfDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
07/11/2022 11:09
Nemačka \"Cvajta\" se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hanovera i Fortune iz Dizeldorfa. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hanover

Fudbaleri Hanovera imaju najviše moguće ciljeve u ovogodišnjem izdanju nemačke "Cvajte" a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu ekipu, a poznato je da to treće mesto na kraju šampionata donosi baraž meč sa šesnaestoplasiranim timom iz Bundeslige.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš odigrao jedan ne baš najbolji meč na gostovanju kod Darmštada, koji je domaća ekipa rešila u svoju korist, a krajnji rezultat je bio 1:0.

Fortuna Dizeldorf

Nakon nešto slabijeg starta, fudbaleri Fortune iz Dizeldorfa se u ovom trenutku nalaze na odličnom petom mestu na tabeli, uz samo bod manjka u odnosu na trećeplairani Hajdenhajm.
Fortuna u poslednje vreme igra bez greške, pa su tako fudbaleri ove ekipe na tri poslednja susreta ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je tim iz Dizeldorfa na svom stadionu savladao Senkt Pauli, rezultatom 1:0.
Na gostovanjima je do sada Fortuna odigrala osam mečeva i ostvarila tri trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza.

Naš predlog

I jedan i drugi tim će sasvim sigurno bez mnogo kalkulacija ići na trijumf na ovom susretu, a sve to nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.